Löparglädjes Nyheter

Här kan du se allt som händer på alla orter i Sverige där Löparglädje är aktiva. Vill du bara se det som händer på just din ort så väljer du ortens namn under orter till höger.

tisdag, april 05, 2016

27 % av nya löpare drabbas av löparskador! Och har du varit skadad är risken för att skada dig återigen hög. För att hjälpa dig att inte hamna i skadeträsket erbjöd vi ikväll en föreläsning med vår samarbetspartner Nordic Refit, närmare bestämt Robert Jäderkvist, leg naprapat. Vi fick ta del av de vanligaste riskfaktorerna för skador och därmed också kunskap om hur vi kan eliminera riskerna. Vi gjorde en Löparglädjeöverenskommelse om hur mycket styrketräning 8 km löpning kostar och fick tips på många bra övningar. :-)

Har du löparrelaterade besvär, så tveka inte att kontakta Robert och hans kollegor. Du kan även kontakta dem för att göra en enklare löpanalys samt hitta dina eventuella svaga länkar och få bukt med dem. Som medlem i Löparglädje har du givetvis rabatt! Vi vill att löpning ska vara glädje och att vara skadad är INGEN löparglädje!

Tack Robert och Nordic Refit för en tänkvärd föreläsning. Tack Lasse och Ekebyhallen för kvällens förfriskningar. Tack Annette och Aktiverum för träningskort till alla som var intresserade för det!

Dela gärna

Onsdagsglädje Varje onsdag året om. Hjärtligt välkommen! Läs mer