Löparglädjes Nyheter

Här kan du se allt som händer på alla orter i Sverige där Löparglädje är aktiva. Vill du bara se det som händer på just din ort så väljer du ortens namn under orter till höger.

söndag, april 17, 2016

Succé för "Få igång mig"

Publicerad av: Jaana Nehez

För sex veckor sedan startade vi "Få igång mig - rörelseglädje för dig som vill komma igång med träningen" och det blev snabbt en succé. Deltagarnas ville komma igång för att förbättra sin hälsa, men hade svårt att komma igång på egen hand. Nu har de kommit igång med Löparglädje.

Varje onsdag har de coachats live och fått träna både styrka och kondition. Utöver det har de varje vecka fått ett träningsprogram att följa på egen hand. Träningsprogrammet är generellt men har givetvis anpassats till respektive individ i de fall det inte har fungerat. Resultaten är tydliga; flåset har blivit bättre, träningsvärken mindre märkbar och känslan av välmående har ökat. 

Om två veckor har vår första kull "få igång-are" gått igenom det åtta veckor långa programmet och på frågan om vi startar en ny grupp är svaret JA! Onsdagen den 4 maj är det dags! 

Vill du också komma igång att träna för att nå bättre hälsa, men har svårt att komma igång på egen hand?  Ta då chansen att komma igång med oss. Vi coachar dig med fokus på rörelseglädje.Vi erbjuder dig utomhusträning en gång i veckan i grupp med andra ”nybörjare”. Utöver att du peppas av en coach som fokuserar på just dig under träningen, får du också onlinecoachning i grupp med ytterligare pepp och ett träningsprogram att följa under 8 veckor. Under dessa 8 veckor övar du successivt upp din kondition och din styrka för att förbättra din hälsa. Efter dessa 8 veckor har träningen blivit en god vana och du har fått en gemenskap att fortsätta träna och utvecklas i.

Vill du ta chansen att investera i dig själv? Häng då med! Det du behöver göra är att teckna medlemskap för 500 kr och ange att du vill vara med i “Få igång mig - fokus rörelseglädje”. För pengarna får du alltså:

  • Ett träningspass/vecka i grupp med likasinnade
  • Träningsprogram online att följa under 8 veckor
  • Coachning och pepp online
  • Medlemskap i Löparglädje (inkluderar medlems-tröja, en löparglädjebuff, rabatter hos samarbetspartners mm)

Den 5 maj startar vi i Helsingborg, Höganäs, Landskrona och Rydebäck! Fler orter kan tillkomma! Den gemensamma träningen ligger på onsdagar kl. 18.00 i anslutning till Löparglädjes träningar på dessa orter.

Dela gärna

Onsdagsglädje Varje onsdag året om. Hjärtligt välkommen! Läs mer