{tag_name_nolink}

Nordic refit (fd Helsingborgs Ryggklinik)

Sedan starten 1984 (Helsingborgs Ryggklinik) har dem arbetat för att hjälpa människor med olika besvär. I allt från smärtor i fötter och knän till ont i axlar och spänningshuvudvärk. Alltså inte enbart vid smärtor i ryggen som namnet kunde antyda. För att tydliggöra deras varumärke och profil bytte de namn till Nordic Refit (från Helsingborgs Ryggklinik) under senhösten 2015. Att byta namn var en viktig milstolpe i deras utveckling. Nu jobbar de konsekvent mot att sprida sig geografiskt genom deras nya vision; 

”Nordic Refit ska vara det bästa och mest naturliga alternativet i Norden vid besvär i rörelseapparapten.” 

Hos dem arbetar naprapater och sjukgymnast/fysioterapeut som alla dagligen ger sig i kast med nya utmaningar. Gemensamt för alla är att de jobbar med det roligaste de vet och mötet med kunder är det som driver dem att hela tiden utvecklas. 

Så här tänker dem kring deras vision. 

Att vara bäst innebär att vårt omhändertagande är i världsklass när det gäller kunskap, tillgänglighet, leverans och flexibilitet. 

  • Kunskap – vi behöver inte doktorera i ämnet, men skall upprätthålla en hög kompetensnivå för att kunna leverera en tjänst med hög kvalitet. 
  • Tillgänglighet – vi ska finnas nära våra kunder på strategiska orter. Vi skall vara lätta att få kontakt med och beställa tid hos. 
  • Leverans – vi skall uppfylla och gärna överträffa kundens förväntningar. 
  • Flexibilitet – vi är enkla att ha med att göra och anpassar all behandling/träning utifrån varje enskild kunds unika behov. 
  • Naturligt alternativ - blir vi genom att vara konsekventa i vårt agerande och i vår kommunikation.


Webbplats: Nordic refit

Onsdagsglädje Varje onsdag året om. Hjärtligt välkommen! Läs mer