VÅR TRÄNING

- VÅRT TRÄNINGSUTBUD JUST NU

 

 

 

  Måndagsintervaller 2Självklart fortsätter vi med en ny kurs med Måndagsintervaller med start 29 april.Med en mix av intervaller, styrka och massor av glädje hjälper vi dig att ta din löpning till nästa nivå, oavsett om det handlar om att springa dina första 5km eller att bli snabbare och starkare på de längre distanserna. Givetvis kan även du som inte varit med på tidigare omgångar hoppa på kursen. 10 måndagar, start 18:00 vid Pålsjö skogs parkering. Passen varar 60-75minuter. Träningstillfällen: 10 måndagar 29 april => 8 juliOBS! 6 maj flyttas till tisdag 7 maj och 27 maj flyttas till tisdag 28 maj Pris: 850:- för dig med Löparglädjekortet och 1000:- för övriga. Maila mikael.lindgren@lopargladje.com om du har några frågor. Coacher: Mikael Engqvist och Mikael Lindgren Plats: Pålsjö skogs parkering (Krematoriet) OBS! Minst 8 deltagare för att kursen ska bli av.

 

ONSDAGSGLÄDJE

Varje onsdag kl. 18 – 19 erbjuder vi löpträning för alla oavsett nivå runt om på våra orter. Varje pass har ett specifikt tema för att visa på den bredd och variation som finns inom löpning. Vi lägger upp passen så att både nybörjaren som varvar jogging med promenad och den vana löparen utmanas på sin nivå.

Prova gratis och köp därefter Löparglädjekortet.

 

 

LÖPSTYRKA

Löpstyrka återkommer efter sommaren.

 

 

TRAIL MED LÖPARGLÄDJE

För dig som gillar att springa i mer naturnära miljöer erbjuder Löparglädje trailutflykter.

Ett par gånger om året beger vi oss iväg till platser runt om i nordvästra Skåne där vi under ett par timmar springer i skog och mark.

Inte testat trail tidigare? Inga problem, vi hjälper dig till rätta med tips och teknik under turen.

Håll utkik efter nästa tillfälle här på hemsidan eller på Facebook och Instagram.

Trailutflykterna leds av Mikael Engqvist och Mikael Lindgren, båda är certifierade Outdoor och trailledare.

Har du frågor om trail och våra utflykter:

Maila: mikael.lindgren@lopargladje.com

 

FÖRETAGSGLÄDJE

Tillsammans med Löparglädje kan du och dina kollegor/medarbetare nå god hälsa och ökat välmående genom föreläsningar, inspiration, fysisk aktivitet i grupp eller individuell träning. Inspireras av våra företagspaket och kontakta oss för ett anpassat upplägg! För mer information, maila jens@lopargladje.com

 

SAMARBETSPARTNERS

sidan producerad av Via Media AB 0727410780 - info@via-media.se