VÅR TRÄNING

- VÅRT TRÄNINGSUTBUD JUST NU

 

 

 

  MÅNDAGSINTERVALLER HÖST Självklart fortsätter vi med en ny kurs med Måndagsintervaller med start 19 augusti som varar året ut tom 16 december. Med en mix av intervaller, styrka och massor av glädje hjälper vi dig att ta din löpning till nästa nivå, oavsett om det handlar om att springa dina första 5km eller att bli snabbare och starkare på de längre distanserna. Givetvis kan även du som inte varit med på tidigare omgångar hoppa på kursen. 18 måndagar, start 18:00 vid Pålsjö skogs parkering. Passen varar 60-75 minuter. Träningstillfällen:18 måndagar 19 augusti => 16 december  Pris: 1495:- för dig med Löparglädjekortet och 1995:- för övriga. Vill man gå både Måndagsintervallerna och Löpstyrkan får man båda kurserna till rabatterat pris 2495:- Finns även möjlighet till delbetalning. Maila mikael.lindgren@lopargladje.com vid intresse av att få rabattkod, delbetalning eller övriga frågor. Coacher:Mikael Engqvist och Mikael Lindgren Plats:Pålsjö skogs parkering (Krematoriet) OBS! Minst 8 deltagare för att kursen ska bli av.

 

LÖPSTYRKA HÖST

Den 25 augusti startar vi upp en ny kurs i  löpstyrka som varar året ut tom 22 december.

Här får vi bygga den styrka som ofta blir eftersatt för oss löpare vilket vi behöver för att hålla oss skadefria och bli starkare och explosivare. Passar perfekt även för dig som är nybörjare då vi ofta varvar med lite lättare löpning och du samtidigt får en chans att bygga upp kroppen inför lite längre rundor.

 

Givetvis kan även du som inte varit med på tidigare omgångar hoppa på kursen.

 

18 söndagar, start 16:00 vid Pålsjö skogs parkering.

 

Träningstillfällen:

18 söndagar 25 augusti => 22 december

 

Pris: 1495:- för dig med Löparglädjekortet och 1995:- för övriga. Vill man gå både Måndagsintervallerna och Löpstyrkan får man båda kurserna till rabatterat pris 2495:- Finns även möjlighet till delbetalning.

 

Maila mikael.lindgren@lopargladje.com vid intresse av att få rabattkod, delbetalning eller övriga frågor.

 

Coacher: Åsa Broberg och Pernilla Engqvist

 

Plats: Pålsjö skogs parkering (Krematoriet)

 

OBS! Minst 8 deltagare för att kursen ska bli av.

 

 

ONSDAGSGLÄDJE

Varje onsdag kl. 18 – 19 erbjuder vi löpträning för alla oavsett nivå runt om på våra orter. Varje pass har ett specifikt tema för att visa på den bredd och variation som finns inom löpning. Vi lägger upp passen så att både nybörjaren som varvar jogging med promenad och den vana löparen utmanas på sin nivå.

Prova gratis och köp därefter Löparglädjekortet.

 

 

TRAIL MED LÖPARGLÄDJE

För dig som gillar att springa i mer naturnära miljöer erbjuder Löparglädje trailutflykter.

Ett par gånger om året beger vi oss iväg till platser runt om i nordvästra Skåne där vi under ett par timmar springer i skog och mark.

Inte testat trail tidigare? Inga problem, vi hjälper dig till rätta med tips och teknik under turen.

Håll utkik efter nästa tillfälle här på hemsidan eller på Facebook och Instagram.

Trailutflykterna leds av Mikael Engqvist och Mikael Lindgren, båda är certifierade Outdoor och trailledare.

Har du frågor om trail och våra utflykter:

Maila: mikael.lindgren@lopargladje.com

 

FÖRETAGSGLÄDJE

Tillsammans med Löparglädje kan du och dina kollegor/medarbetare nå god hälsa och ökat välmående genom föreläsningar, inspiration, fysisk aktivitet i grupp eller individuell träning. Inspireras av våra företagspaket och kontakta oss för ett anpassat upplägg! För mer information, maila jens@lopargladje.com

 

SAMARBETSPARTNERS

sidan producerad av Via Media AB 0727410780 - info@via-media.se