Våra Träningserbjudanden

Onsdagsglädje

Varje onsdag kl. 18 – 19 erbjuder vi löpträning för alla oavsett nivå runt om på våra orter. Varje pass har ett specifikt tema för att visa på den bredd och variation som finns inom löpning. Vi lägger upp passen så att både nybörjaren som varvar jogging med promenad och den vana löparen utmanas på sin nivå.

Prova gratis och köp därefter Löparglädjekortet.

Anmälan till Löparglädjekortet https://dinkurs.se/lopargladje2017
 

För specifik information för din ort gå in på ortens sida.

 

Höstglädje Helsingborg

Höstglädje

Vår populära måndagsträning fortsätter under hösten. Vi startar upp en ny kurs 9 oktober. Med en mix av intervaller, styrka och massor av glädje hjälper vi dig att ta din löpning till nästa nivå, oavsett om det handlar om att springa dina första 5km eller att bli snabbare och starkare på de lägre distanserna.

12 måndagar, start 18:00 vid Pålsjö skogs parkering. Passen varar 60-75minuter.

Träningstillfällen: 9 oktober, 16 oktober, 23 oktober, 30 oktober, 6 november, 13 november, 20 november, 27 november, 4 december, 11 december, 18 december, 25 december (OBS! 10:00 vid detta tillfälle)

Pris: 1000:- för dig med Löparglädjekortet och 1250:- för övriga.

(1500 :- för både Höstglädje och Löpstyrka om du har Löparglädjekortet. Intresserad? Maila jens@lopargladje.com) 

Coacher: Mikael Engqvist och Mikael Lindgren

Plats: Pålsjö skogs parkering (Krematoriet)

OBS! Minst 8 deltagare för att kursen ska bli av.

Anmälan: https://dinkurs.se/appliance/?event_id=42940

Löpstyrka

Den 15 oktober startar vi upp en efterlängtad kurs med löpstyrka. Här får vi bygga den styrka som ofta blir eftersatt för oss löpare vilket vi behöver för att hålla oss skadefria och bli starkare och explosivare. Passar perfekt även för dig som är nybörjare då vi ofta varvar med lite lättare löpning och du samtidigt får en chans att bygga upp kroppen inför lite längre rundor.

10 söndagar, start 16:00 vid Pålsjö skogs parkering.

Träningstillfällen: 15 oktober, 22 oktober, 29 oktober, 5 november, 12 november, 19 november, 26 november, 3 december, 10 december och 17 december

Pris: 800:- för dig med Löparglädjekortet och 1100:- för övriga. (1500 :- för både Höstglädje och Löpstyrka om du har Löparglädjekortet. Intresserad? Maila jens@lopargladje.com)

Coacher: Åsa Broberg, Jaana Nehez och Pernilla Engqvist

Plats: Pålsjö skogs parkering (Krematoriet)

OBS! Minst 8 deltagare för att kursen ska bli av.

Anmälan: https://dinkurs.se/appliance/?event_id=42940

 


 

Företagsglädje

Tillsammans med Löparglädje kan du och dina kollegor/medarbetare nå god hälsa och ökat välmående genom föreläsningar, inspiration, fysisk aktivitet i grupp eller individuell träning. Inspireras av våra företagspaket och kontakta oss för ett anpassat upplägg! För mer information, maila jens@lopargladje.com

Onsdagsglädje Varje onsdag året om. Hjärtligt välkommen! Läs mer